Påsk del 2

Nu är påsken över för denna gången. Det blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss, hade handlat godis och mat för en hel armé men i slutänden var det fem personer som fick förhinder och inte kunde komma och fira med oss. Dock så var liten, mellan, N, lillebror m sambo och tre barn och pappa här. Dessutom fick vi förstärkning av mellans kompis som gjorde sitt bästa för att försöka tömma alla faten. Det visade sig dock vara ett ”mission impossible” och vi har nu rester i hela kylen som vi antagligen kommer att få slänga efter ett par dagar då ingen i familjen är speciellt förtjust i omvärmd mat..

Hur som helst så hade vi jättetrevligt. Barnen trivs så bra ihop, trots flera års ålderskillnad, och det lektes kurragömma, leta ägg och självklart så blev det en del TV-spel. När brorsans barn blev trötta och det var dags för dom att åka hem så fortsatte jag, N och pappa i köket med några omgångar plump. Behöver ni ens fråga vem som vann?

Måste även berätta om en händelse som fick mig alldeles varm i hjärtat. Mellans kompis, F, bor inte så långt ifrån oss så hon är ofta här för att umgås med mellan. Det i sin tur har lett till att jag och F´s mamma har blivit ”vänner” på FB, allt för att försöka ha lite gemensam kontroll över våra små. Och när F då kom över till oss i lördags så hade hon en present med sig till mig och N. Av någon anledning, kan inte förstå hur 😉 så har hennes mamma lyckats klura ut att jag gillar rosé och det var en sån flaska jag fick av henne och hennes man i present. Den finaste (och enda?) påskpresent jag någonsin fått! Så, C, om du läser detta; tack så otroligt mycket för den. 🙂 Kommer väl över och våldgästar er någon dag så att vi kan diskutera livets alla mödor 🙂

Idag, måndag, har vi tillbringat på Leo´s Lekland med liten och en vän till henne. Tre och en halv timme på det stället är värre än ett dygn instängd i en konsertsal lyssnandes på death metal… Fy fasiken vad slut man blir!

Nu är det dags för sängen och ett nytt avsnitt av ”Jordskott”. En av de bästa svenska serierna som någonsin har sänts på TV. 🙂

Må gott! /A

 

En kommentar till “Påsk del 2”

  1. Läser din blogg och tycker den är toppen, så rak och ärlig.
    åh tack snälla ni för att F fick våldgästa er under allt påskstök, vet att högtider oftast är stressiga. Du är så välkommen över när som, kram /C

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *