Danmark

Hej. Denmark calling. Vi har det underbart! Sol, värme, stränder, lantbruk och en massa wienerbröd! Visste ni förresten att hela Danmark är en enda stor golfbana??? Grönt överallt, lite kullar och här och där korsar bilvägar vägen mellan 16:e och 17:e hålet. Så uppfattar jag det iaf. Och det danska folket är otroligt fascinerade av ”balle”. Sett vägskyltar som ”Svinballe”, ”Stens balle” och på bussar talar skyltningen om för oss att de är på väg just till ”Balle”… Och här gick jag omkring och trodde att folk tittade snett på mig för att jag släppte en liten fis 😉

Efter en mysig eftermiddag, som vi tillbringade på en picknickfilt med vitt vin och bara solen som sällskap på en strand utanför Århus, så har vi nu återvänt till hotellet. Precis ätit en ”Middag og vin” som innebar förrätt (gratinerade räkor), varmrätt (coq au vin) och två glas vin/pers. Mycket delikat om ni frågar mig 🙂

Nu blir det slappande i sängen till dansk TV då mina streamingsajter inte fungerar i detta diktatoriska Danmark.

Sov gott /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *