Slutkörd

Halloj alla.

Den senaste tiden har varit lite som den senaste tiden i mitt liv, nämligen kaotisk! Det är ex som bråkar, stalkers som inte förstår att de är just `stalkers´, kompisar som tycker att jag ”sviker”, pappa som är sjuk, problem med arbete och gamla spöken som återigen dyker upp. Ibland frågar jag mig själv hur mycket en människa klarar av innan ”glaset rinner över”. Svaret jag ger till mig själv är alltsom oftast ”för mycket”… Det som får mig att fortsätta kriga, att fortsätta kämpa och att fortsätta andas stavas: F.A.M.I.L.J.E.N. Utan min underbara familj hade jag inte orkat mer, det vet jag med säkerhet.

Nu tyckte N att jag behövde en andningspaus och plockade ut ett par frinätter på hotell (han har en del då han reser i sitt arbete). Så just i detta nu sitter vi på ett hotell i Stockholm och kollar på Tre Kronor-Tjeckien, eller mer korrekt hade ju varit: Tjeckien-Tre Kronor, men vem bryr sig?? Vi anlände hit runt 14 och har tagit en shoppingtur i Kista Gallerian och en kulturell promenad i Gamla Stan. Väl tillbaka på hotellet så ville vi koppla av i bubbelpoolen, det gick ju så där. För precis när vi skulle ta vår mysstund i relaxen så hade ett pojkhockeylag från Tyskland precis samma briljanta idé! Dock utan ”koppla av”-delen… Min dåliga skoltyska fick jobba en del och ord som ”still” (=tyst) och ”ruhe” (lugn) kom till användning, dock utan någon effekt. De förstod vad jag sa men valde, med en hel del asgarv, att skita i det. Nåväl. Vem är jag att missunna dessa grabbar en rolig stund efter en hård dag med träning (inte bitter alls….)

Hur som helst, hockey nu. I morgon ska vi fortsätta att vara kulturella och försöka att besöka några museér. Vi får väl se om vi lyckas.

Kram och godnatt! /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *