Vår, bad och Trassel

Nu börjar husvagnen ta form! Efter en hel del velande fram och tillbaka; Ska vi verkligen? Är det inte bättre att skrota och köpa ny? Vi kan sälja underredet som en båttrailer?
Men sen hände något, folk började komma med åsikter. ”Det där går aaaaldrig!” ”Ha ha ha ha men lycka till då!” ”Fy fan, vad har ni gett er in på?” osv osv osv. Det är så skönt när andra människor hjälper till att fatta beslut åt mig. Ju fler människor som säger att jag inte kan, desto mer blir jag fröken ”tonåring-tvärtemot”. ”Dom ska minsann få se….” Och ungefär där är vi nu. Jag och N har jobbat hela eftermiddagen. Rivit ut gammal, rutten läkt, suttit in ny, fräsch läkt. Tätat springan som orsakade den gamla, ruttna läkten och nu har vi även fixat ett klickgolv som ska läggas in. Vi väntar bara på vår målare som arbetsvägrade idag, men han lovade att komma i morgon 🙂 Jag kan faktiskt med säkerhet säga att så stabil som vårt gamla lik är nu, så stabil var hon inte ens när hon var nyproducerad och stod och glänste hos husvagnsfirman för en si så där ett halvt sekel sedan 🙂
Vi siktar på att besiktiga henne i slutet på veckan, allra senast veckan efter det. Wish us luck!

Vi har fått upp poolen också till litens stora glädje. Det bästa med att betala ett överpris på hyran av huset är att vatten och värme ingår. Pga det så kunde liten bada i 29-gradigt vatten igår när utetemperaturen visade endast 12 grader. Vad säger herr hyresvärd om det? Ingen aning faktiskt. Han har aldrig sagt att vi inte får iaf 🙂
Helgen kommer att fortsätta i husvagns- och tomtpyssel. Vi har en gräsklippare som bråkar med oss. Jag tror att det har kommit in vatten i bränslet och tycker att vi ska tömma ut och fylla på med ny bensin. N tycker något annat som vanligt och vägrar lyssna. Han köper dyr startgas och testar en massa andra saker utan att uppvisa några som helst framsteg i kampen mot herr klippare. Återkommer med resultatet i bloggen den dagen han faktiskt kommer att testa min idé och får igång klipparen. ”Vad var det jag sa?” älskar att få säga dom orden 😉

Shit pommes frites! Nu har vi missat nedsläpp i matchen! Sverige-Scweiz får icke missas!
See ya all! Kramizar /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *