Berg- och dalbana

Från singel till nyförälskad, från lyckligast i världen till raserad lycka, från en misstänksam avvaktande person till början på ny lycka, från ny lycka till sviken, från sviken till nytt hopp, från nytt hopp till ännu en gång lurad, från lurad till förlovad, från förlovad till möhippa, från möhippa till sviken, från sviken till nytt hopp, från nytt hopp till singel…
Mitt liv tillsammans med honom har varit en berg- och dalbana, med förväntan, adrenalin, störtdyk rakt ner, till den långsamma klättringen upp till toppen igen bara för att vänta på nästa störtdyk. Vi hade det stundtals underbart och allt kändes som att fluffa omkring på små rosa moln, men för varje störtdyk så blev de små rosa molnen allt mindre för att till sist upphöra helt. Önskar verkligen att allt hade varit annorlunda, att han hade varit någon som jag kunde lita på och anförtro mitt liv till.
Jag orkar verkligen inte mer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *