Att förlora en vän :(

Idag förlorade jag ännu en vän. En vän som jag kände stod mig väldigt nära. Vi hade visserligen inte känt varandra så länge men vi delade många intressen och hade alltid roligt ihop. Jag vet att han hade vissa problem, det hade han varit helt öppen och ärlig med och till och med skämtat om. Sen kommer jag, klampar in och försöker att ställa saker och ting tillrätta och allt skiter sig. Jag borde ha lärt mig vid det här laget, om en människa inte vill ha hjälp, då hjälper man inte… Jag la mig i och får nu stå för det. Hoppas att han en gång i framtiden kan förlåta mig och inse att jag aldrig menade något illa. Jag tycker bara att det är fruktansvärt jobbigt att stå bredvid och inte göra något när en människa uppenbarligen mår dåligt…

Annars så är livet ganska lugnt just nu. Jag och N har börjat vardagen igen efter ännu ett snedtramp från hans sida, vilket i ordningen har jag faktiskt tappat räkningen på men jag hoppas verkligen att detta var det sista. Vi har sagt upp vårt boende som är alldeles för dyrt i förhållande till vad vi faktiskt får för pengarna. Vi har ännu inte hittat något nytt men letar febrilt. Helt spontant så känner jag att jag vill ut från storstan då jag inte trivs i den här miljön. Liten vill även köpa en get och det kan bli svårt om vi inte bor på landet. Vi får se vad vi hittar, i värsta fall så har vi ju husvagnen 🙂

Helgen som var tillbringade vi på Leksand Strand med ett besök på Leksand Sommarland! Hur mysigt som helst och det blir definitivt en repris på det nästa sommar. Nu har vi mellanlandat hemma och drar vidare till Norge i morgon för lite jobb. Skolstart i slutet på veckan och sen börjar vardagen på allvar!

Ha en bra vecka! Kram /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *