Ny kamera

Igår tog jag mig ännu ett steg närmare total lycka. Hittade en kamera på annons som verkade helt perfekt för mig och för att jag ska kunna ta upp en del av mitt liv som jag verkligen har saknat -fotograferingen. Kidnappade T som i vanlig ordning inte har så mycket att säga till om, hoppade in i Lilla Blå och körde de tio milen till orten där kameran var stationerad. Under den timme resan tog så upptäckte både jag och T att Lilla Blå är ingen långfärdsbil. Vid 100 km/h så var det totalt omöjligt att föra en konversation. Motorljudet överröstade allt annat. Lovar att jag hade inte reagerat om Putin hade testkört sina stridsplan cirka 20 m ovanför motorvägen… Hur som helst, hon tar mig till jobbet och till affären och det är väl det som är huvudsaken 🙂
Väl framme på adressen så fick jag äntligen se mitt lilla adoptivbarn. Det blev kärlek vid första ögonkastet! Riktigt bra pris var det på den också så det var inget att tjafsa om. Kameran var nu min 🙂
Tillbaks till Lilla Blå och de tio milen hem igen under total tystnad förutom ljudet från Lilla Blås motor som kraftfullt protesterade. Väl hemma så hann vi bara komma innanför dörren innan mellan hade lagt beslag på mitt lilla hittebarn. ”Tack mamma!” och så var kameran borta…. Jag lät henne hållas ett tag och efter att den första nyfikenheten hade lagt sig så var vi båda överens om att vi ska ha delad vårdnad över kameran. Trots allt, både hon och jag hade namnsdag igår så det fick väl bli vår gemensamma namnsdagspresent 😉

Nu behöver vi bara en bil med dragkrok och en tvättmaskin, sen är den här lilla familjen helt tillbaka där vi var den ödesdigra dagen för lite drygt två år sedan då början till slutet inleddes.

Tillsammans klarar vi allt!
Bilder från nya kameran kommer 🙂

Kram /A

2 reaktioner till “Ny kamera”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *