En bra dag :)

Idag känner jag för första gången på väääääääldigt lång tid att jag är glad och nöjd med livet. Jag känner att jobbet flyter på. Jag har lärt mig mer och mer om tvätthallen och fordonsskötsel i stort och det i sin tur gör att jag känner att jag kan göra ett bra jobb. När Anna gör ett bra jobb så blir hon glad 🙂
I morgon kommer golvläggningsfolket och ska fixa vardagsrumsgolvet. Det är början på vår renoveringsvecka och det gör mig också sjukt nöjd och glad. Vetskapen om att vi i slutet på veckan kommer att kunna titta på finalen i Melodifestivalen i en nyrenoverad och fräsch lägenhet gör mig barnsligt upprymd. Kan nästan redan nu känna doften av nymålat 🙂
Rädslan, ångesten och depressionen som har hängt över mig som ett tjockt svart moln sedan den ödesdigra natten i början på december håller på att förvandlas till glädje och lycka. Jag är inte ens förbannad längre. Jag tycker faktiskt, helt ärligt, synd om människan. Fast med det sagt så säger jag inte att jag vill ha något med hen att göra. Hen kan fortsätta att hålla sig långt ifrån mig och mina barn 😉
Tror att det börjar bli dags för den här lilla fröken att börja dejta igen. Var inte oroliga, det blir ingen ny sambo den närmaste framtiden, men att möta våren och sommaren nykär? Hur underbart låter inte det? Sen till hösten kan man ju alltid göra sig av med stackaren 😉
Nu är det sovdags. Renoveringen drar igång vid 07:00 i morgon bitti, fast å andra sidan, det är hantverkare vi talar om… Siktar på runt 12-snåret alltså 🙂

Sov gott /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *