Ett totalt ointressant inlägg om hur bra jag mår :)

Nu jäklar rullar det på.
Idag när jag kom hem från jobbet så var hantverkarna färdiga (tacka fan för det, jag mutade dom med finöl 😉 ) Vardagsrummet är tip-top, litens rum är tip-top, kök, badrum och toalett har fått sig ett rejält lyft och jag bara myser!!!! Önskar att alla människor fick uppleva den känslan som jag har i kroppen just nu 🙂
Igår var jag och hämtade nya bilen. Snälla vänner sålde den till mig för ett pris (som jag tror) ligger låååångt under marknadsvärde. Känner mig sjukt lyckligt lottad för alla er som finns vid min sida. Bilen är iaf den bästa bil jag någonsin har ägt OCH den har en dragkrok, så nu blir det solsemester med ”Syster Sol” och barnen iaf. Visserligen tvivlade jag aldrig… (säger vi) 😉
Ett mindre bakslag blev det dock ikväll. Min bästaste vän i helaste världen fyller gubbe idag, typ 30 eller nåt sånt gammalt (jag själv är ju max 23 för er som har missat det) och jag skulle ha följt med ut och firat. Dock tyckte inte liten att det var en bra idé då vi ”alltid har torsdagsmys” kvällen innan hon åker till pappa. Hon bröt ihop totalt och mamma kunde inte lämna henne. Jag får fira bästa T en annan dag istället.
Kvällen har således gått i ”fixa ordning hemmet” och ”tvätta nån gång idiot!”-tecknet. Men där emellan så har vi hunnit med att se ”Den snälla dinosaurien” och knaprat en massa chips och dip. Antar att jag snart gått upp de tio kilo jag tappade för ett tag sedan 😉
I morgon blir det jobb och på lördag blir det jobb, förutom på kvällen då vi ska ut och fira pappsen som fyllde jämt så sent som igår.
Som sagt, nu rullar det på, och det rullar med ett stort smile i mitt face! 🙂
Kramizar! /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *