Skenhelighet

Har (genom en god vän) hittat lite siffror till er SD:are och andra rasistiska odågor. Nej just ja, att vara SD-sympatisör var ju inte samma sak som att vara rasist…. Ber om ursäkt för det.
Här kommer iaf de färska siffrorna:
Terrordåd i Europa 2006-2009 enligt Europol:
Totalt antal: 1770
Islamistiska: 6 (0.34%)
Höger extrema och separatister: 1596 (90.17%)
Vänsterextrema: 106 (5.99%)
Andra, ej specifierade: 62 (3.50%)
2012-2013 ser det ut lite förenklat så här
•7 döda i terrorattacker i EU.
•152 terroristattacker i EU.
•535 individer greps i EU för terror-relaterade brott.
•313 individer var föremål för rättegångsförhandlingar där terrorismbrott ingick.
Men fortfarande så hör vi bara om terrorism förknippad med islam i nyheterna? Varför är det så tror ni? Varför kan den gemene svensken inte ta sig tid och faktiskt kolla upp de uppgifter vi får inmatade i oss dagligen? Varför kan den gemene svensken inte förstå att de två senaste terrorbrotten som har begåtts i Sverige har begåtts av en muslim och en högerextrem. Resultaten i de båda fallen? Där den muslimska mannen sprängde sig i Stockholm? Han var den enda som förolyckades. Där den helyllesvenska Anton Lundin begick terrordåd i Trollhättan blev det 5 offer, gärningsmannen inkluderad. Men vi väljer att lägga vårt hat och vårt fokus på islam och muslimerna?
Jag blir helt ärligt mörkrädd….
Ni som känner mig vet att jag hatar religion och all form av tillbedjan till diverse fantasifigurer, men ni andra: Försök att se förbi era fördomar och se framförallt till att ni har källkritik på all dynga ni väljer att sprida på sociala medier. Det är inte muslimerna och islam som är vår största fiende, våra fiender heter ”Hat” ”Rädsla” och ”Okunskap”. Det är dessa tre vi måste motarbeta. Vi motarbetar inte detta genom att öppna våra gränser, vi motarbetar inte detta genom att hata, vi motarbetar inte detta genom att tro, spekulera och anta, vi motarbetar detta enbart på ett sätt, det enda sätt som faktiskt finns: SE TILL INDIVIDEN!!! Om 99% av alla somalier som kommer till Sverige är våldtäktsmän? Då finns det faktiskt 1 % som INTE är det. Om 99% av alla syrier som kommer till Sverige utger sig för att vara 16 år när de egentligen är 37 år? Då finns det faktiskt 1% som faktiskt är 16 år…. Jag fattar inte hur man som svensk inte kan se detta? Hur kan man dra alla över samma kam? Hur kan man döma alla efter något som ”man faktiskt har hört/läst/sett på FB”? Jag blir mörkrädd….
När jag blir stadsminister så är ”källkritik” det första jag ska införa i skolan: För efter vad jag ser så saknar 99,9% av Sveriges befolkning just detta. Att lösa en ekvation i kurs matte B kan de flesta, men att se skillnad på person till person??? Fan vad besviken jag blir på alla er som väljer den enkla utvägen. Den vägen där hat, spott och fördomar leder er till någon sort av skenhelig inre frid. Där du/ni kan stå stolta och rakryggade och tillbe den svenska flaggan, fira jul på ert sätt som ni alltid har gjort (trots att ni de facto är mer eller mindre ateister allihopa), kämpa för er rätt att kalla en chokladboll för negerboll när människor dör runt omkring er dagligen och ni inte ens orkar höja på ögonbrynet för den sakens skull. Negerboll däremot, det är viktigt…
Ibland skäms jag för att vara svensk. På riktigt….
Sov gott /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *