Framtida pojkvän?

Har upptäckt att jag har ett problem. Ett STORT problem….
Efter det senaste förhållandet med Sveriges största mytoman/psykopat så är det ingen i min familj/bekantskapskrets (och då menar jag verkligen INGEN!!!) som litar på att jag är myndig nog att ta egna beslut i framtida pojkvänsmaterial…
Visserligen kan jag förstå dom, nu med facit i hand menar jag, men ändå? Behöver jag bli omyndighetsförklarad för det? Antagligen.. Jag skulle förmodligen inte känna igen en ”bad boy” om han så hoppade upp från ingenstans och bet mig i de delar där solen aldrig skiner, men jag vill väl ändå ha NÅGOT att säga till om? Antar att jag får lägga ner den villfarelsen, jag kommer ALDRIG att få ta detta beslut själv igen, och kanske är det bra? Jag har trots allt stått utan bostad, med två tjejer som inte haft NÅGON annan än mig att luta sig emot. Utan säkerhet, trygghet, utan adress, tillhörighet eller en fristad där vi tre kunnat landa och reflektera; Vad var det som hände?
Jag har haft tur, eller rättare sagt VI har haft tur. Det sociala skyddsnätet fångade upp oss redan från dag 1. Dag 2 och framåt så hade jag ER, mina fina vänner, speciellt du M, som gav oss en fristad, där vi kunde få vara oss själva, landa och reflektera, vad är det som egentligen har hänt? Idag, knappt fyra månader senare så förstår jag ingenting. Vi har helt plötsligt för MYCKET möbler och jag måste sälja av en del? Vad hände egentligen? Jag väljer att radera de två senaste åren av mitt liv från mitt minne. De åren har inte gett mig NÅGOT förutom ångest…
Så. Nu. Om jag någonsin skulle få känslor för en annan person igen, så vet jag att ni, min fina familj och mina underbara vänner, kommer att hjälpa mig. Ni kommer att se till att jag väljer bra och att jag väljer rätt.
Våren är här. Jag börjar leva igen. Vem vet vad framtiden för med sig? 🙂
Kramizar i kvadrat /A

En kommentar till “Framtida pojkvän?”

  1. Finns nåra av oss i landet som inte är idioter, så du har fortfarande chans att hitta den rätta, men som sagt, vi är inte många:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *