Aliens?

Ställde mig precis på vågen efter att ha undvikit det i några veckor. Tänkte att nu mår jag ju bra (iaf gigantisk mycket bättre än de senaste månaderna) så viktnedgången borde ju ha stannat av och kanske till och med vänt. Men nej. Kisade ner på siffrorna och började fundera på om vågen var trasig. Provställde mig en gång till, samma resultat.. 44,1 ynkliga kilo…
Så, nu har hypokondrikern vaknat i mig. Har jag HIV, Ebola, Zika-virus eller helt enkelt bara leukemi i stortån? Var tvungen att rådfråga min bästa vän och mentor här i livet, (doktor) T. Han tror helt och fullt på en alien (visserligen sa han parasit, men jag tolkar det som en alien), och jag började genast se det framför mig. Hur den här lilla söta varelsen kommer att tränga ut genom bröstbenet på mig, väsa fram ett hest ”mamma” på utomjordiska och hur jag får presentera hen för sina syskon. Ser hur jag, tillsammans med mellan och liten, går i baby-butiker och väljer ut spjälsäng, babyskydd och små söta mössor till den lilla varelsen. Måste komma på ett bra namn, Ripley ligger nära till hands… Vad äter ens en alien? Måste säga att tanken på att amma den lilla inte lockar jättemycket…
Spanar vidare ute i cyberrymden för råd till nyblivna alienföräldrar och efter det ringer jag nog VC utifall att Doktor T kanske har misstagit sig…

Love /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *