Lilla Liten

Mina barn är helt klart de finaste i hela världen, visst, jag kanske är liiite partisk, men jag försöker ändå se dom från en neutral sida. Idag handlar mitt inlägg om liten men jag skriver ändå några rader även om Stor och Mellan och deras egenskaper.
Först har vi Stor:
Med en hjärna som skulle få Einstein grön av avund så är han även driven, analytisk, teknisk, snäll, omtänksam och fruktansvärt hjälpsam.
Mellan:
Vackrast i världen, snäll, förståndig, ansvarstagande, självständig, går sin egen väg och struntar fullständigt i vad andra tycker om det och även hon är väldigt omtänksam.
Sen har vi då lilla Liten:
Lilla söta liten. Med ett hjärta som rymmer ALLT och ALLA. Ingen får bli lämnad utanför. Alla måste få vara med, måste få synas. Ingen är mindre värd än någon annan och konflikter får inte ske. Om Liten fick som hon ville så skulle hon ta alla under sina vingar (både människor och djur) och rädda världen.
Efter all turbulens som vi fick utstå efter ”separationen” så har Liten inte riktigt varit sig själv. Hon har inte mått bra på flera olika sätt och mamma har blivit sjukt orolig för henne. Det gick så långt att jag en dag tog upp telefonen och ringde VC för att boka en läkartid som i sin tur kanske kunde leda till en samtalskontakt för Liten. I morgon har hon sin läkartid…
I morse när jag skjutsade Liten till skolan så frågade jag om hon är redo för läkarbesöket i morgon. ”Verkligen inte!” blev hennes svar. Jag förklarade att jag var orolig för henne, att hon inte har mått bra och att jag inte riktigt når fram, vi behöver hjälp utifrån för att få henne att bli den glada, sprallig lilla Liten igen. Hennes svar fick mig att skratta tills jag grät. Hon är så söt min lilla, och smart. Jag känner i mitt hjärta att vi fixar detta. Skulle jag ha fel så finns VC alltid kvar och jag kan ringa igen. Men jag tror på oss, mig och mina barn. Vi är starkare än vad någon kan se 🙂

Och nu undrar ni förstås: Vad blev Litens svar? Läs själva 🙂 Kram /A

”Mamma, jag behöver inte gå och prata med någon. Ja det har varit jobbigt men jag kan prata med dig. Du och jag och Mellan fixar detta själva. Vi behöver verkligen ingen ”NORMAL PERSON” som hjälper oss….”

En kommentar till “Lilla Liten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *