Lördagmorgon

Snacka om slapparlördag.
Var upp en sväng i morse för att gå ut med hunden, som jag vaktar medan ägarna är på Maiden-konsert, men slocknade ganska direkt efter det igen. Klev upp vid elva då tjejerna började protestera högljutt om att de tydligen var hungriga. Lördag betyder alltid pannkaksfrukost hemma hos oss så det var bara till att pallra sig upp. Första steget ur sängen påminde mig om min kära katt som i natt tydligen tyckte att det var en utomordentligt bra idé att köra in sin klo rätt in i min fotsula. Svullen, öm och infekterad… Tack lilla Charlie för att du påminner matte om att hon lever.. Hur som helst, nu matchar min fotsula min högra örsnibb som de senaste två dagarna har sett ut som en pingisboll i storlek. Hur det kommer sig? Jo min lilla älskling J tycker att det är jättekul att experimentera med sina piercing-skills på mig (visserligen under diverse hot från min sida) och jag låter honom gladeligen göra det. Höger örsnibb ville dock annorlunda så infektionen i det örat är just nu inte att leka med. Om jag får för mig att låta J fortsätta experimentera på mig (under hot, från min sida) så ska jag nog lyssna på hans råd i framtiden… Hatar att lyssna på andra människor, som ni redan vet, jag vet ju alltid bäst!

Nu är tjejerna pannkaksfyllda iaf och jag får väl ta tag i dagens bestyr. Fortsätter med att baka då jag upptäckt att det är en ganska kul sysselsättning som dessutom är snäll mot plånboken.
Men först: KAFFE!!!!

Ha en underbar, regnig lördag alla ni därute. Kram /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *