Nytt försök, igen ;)

Halloj alla fina.

Livet knallar på om än i kaosets tecken, men som ni säkert förstår, jag börjar bli van 😛

Den här veckan har vi taggat inför Melodifestivalen, och som vi har taggat! Köpte hem god mat, snacks, läsk, godis, öl till gubben och gissa vad jag hade i glaset? 😉 Bänkar oss framför TV:n strax före 20 och när startskottet äntligen avfyras så händer…. Typ ingenting. En och en halvtimmes ingenting. Eller någonting var det ju. Typ en halvbra programledare, Daniel Lindgren, (som jag i och för sig skulle kunna stå ut med de resterande 5 lördagarna), hans side-kick, Fab-Freddie, som gjorde sitt bästa för att upplysa mig och resten av alla tv-tittande mello-människor om att han är homosexuell. Jag förstod det ganska snart men för att garanterat ha fått alla andra att förstå så bredde han på med alla stereotypiska fördomar som gemene man har ang homo- bi- och transsexuella. Varför?? Och alla stackars heteromän i publiken som han ”anföll” för att göra de så obekväma som möjligt, bara pinsamt. Nästa person som yttrar orden ”Hoodeladi” i min närhet riskerar att få ont, väldigt ont!
Bidragen sen då. I år har jag äntligen förstått frasen ”Lägg ner skiten”, jag har alltid varit en stor anhängare av årets stora sångfest men efter dessa bidrag? Var det 1777 bidrag som hade skickats in? Jag minns inte siffran exakt, men att dessa sju låtar skulle tillhöra topp-28 av de bidragen? Tillåt mig att småtvivla.
Edward Bloom: stackaren, det syntes lång väg hur obekväm han var i sin nya roll som scenartist och hade han kräkts under sitt framträdande så hade nog ingen blivit förvånad.
Sigrid:s bidrag var väl okej och de hade ju lyckats att dölja hennes avsaknad av sångröst under större delen av framträdandet. En eloge till ljudteknikerna.
Kicki Danielsson: Jag säger bara nej…
Kampferdrops: Att försöka vara så speciell som möjligt, genom att bete sig så speciellt som möjligt och klä på sig det mest speciella du kan komma på ska tydligen vara ett vinnande koncept. Ett koncept som iaf jag inte köper. Låten? Usch…
Renaida, Benjamin och John hade helt okej låtar men inte mer än så.
Jag har aldrig behövt en skämskudde bättre än vad jag gjorde under den första deltävlingen i Melodifestivalen 2018.

Pözz! /A

Ps: Imorgon blir det ingen recension utan då är jag tillbaks på riktigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *