Hör av er!

Nu har jag varit ”gift” i fyra dagar, eller ett gift har jag väl varit hela mitt liv 😛
Jag älskar min man, verkligen, det gör jag. Men så fort jag sluter mina ögon för att sova så är hans psyko-ex där och stör min nattsömn.
Jag är så sjuuuuuukt trött på detta! Jag, som mamma, kan inte förstå, hur NÅGON annan mamma kan bete sig på detta vis? Hur i helvete kan man straffa sina egna barn, genom att använda dom, till att såra sitt ex??? Jag förstår inte… Kan någon, snälla, förklara för mig?
Jag har, som de flesta redan vet, tre barn med tre olika pappor. (Döm mig bara, gör det 😛 )
ALDRIG har jag använt mig av min ”makt” som mamma för att sabotera för pappan. ALDRIG har jag talat illa om deras pappa i deras närhet. Om pappan ifråga har betett sig illa så har jag ist försvarat honom. ”Pappa har en tuff tid på jobbet nu, men han älskar dig” ”Pappa lovade att komma/ställa upp men det kom något i vägen” osv osv osv…
Dessa psykopatiska ex som använder sina barn som verktyg???? Alltså varför???? Min man är verkligen ingen dålig man och allt som sägs emot honom går att motbevisa. Hör ni något skit om honom, hör av er. Jag tar fram motbevisen på mindre än fem minuter!
(Fy fan vad jag hatar den här människan som gör min mans (och hennes egna barns) liv till ett helvete…)

En kommentar till “Hör av er!”

  1. Ta kontakt med tingsrätten i Västmanland och fråga om dom T 569-18. Jag misstänker att den kan hjälpa er om ni inte redan har den informationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *