Nystart

Nu mina goa vänner så har jag ÄNTLIGEN fixat skärmen på min dator och kan både ta upp bloggandet och min bok igen 🙂
Mycket har hänt sen sist. Den psykiska terrorn mot mig och min familj har fortsatt. Har fått reda på att hon har kontakter över hela Sverige som går in som mullvadar på sociala nätverk och stalkar mig. Skärmdumpar har tagits och skickats till oss, och jag lovar, det är ingen rolig läsning…
I två års tid så har vi kämpat mot den här terrorn men nu har J gett upp. Och ska jag vara ärlig så har även jag gett upp… Läste någonstans att ”Du kan aldrig vinna mot en psykopat, det enda du kan göra är att avskärma dig” Och det är precis vad vi kommer att göra nu. J släpper vårdnaden över pojkarna, har ni aldrig varit i hans situation så har ni INTE rätt att döma! Jag lovar, han har kämpat. Men advokatskostnaderna har gjort att vi går på knäna här hemma. Det är lättare för henne. Hon skiter i att betala sina advokatskostnader och byter advokat när de börjar kräva pengar av henne. (Och ja, vi har bevis på detta…)
Vi VET att pojkarna kommer tillbaka, det är bara en tidsfråga innan de upptäcker vad som försiggår och då har J ändå vunnit i slutändan.

Annars? Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vi har gift oss men en sån bagatell är väl knappast värt att nämna 😛 Dessutom så står jag på den kommunala vallistan i höst, men snälla, om ni bor i vårt samhälle, rösta INTE på mig. Jag är långt ifrån redo för en plats i kommunstyrelsen 😉

Vi funderar även på att ta vårt pick och pack och dra. Landet Skåne lockar som in i Norden och vi SKA dit, det är bara en tidsfråga…

Annars vill jag bara säga: Tack för att ni tog er tid att läsa. Det kanske kan ge er mer förståelse för varför vi leker eremiter just nu :/

Kram och sov gott. /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *