Paradiset!

Efter två och ett halvt års trixande fram och tillbaka så kom vi då äntligen iväg till J:s syster i Tyresö. Jag har tidigare fått möjligheten att se deras lägenhet i Stockholm men sommarstället har haft en förmåga att inte hinnas med… Nu hade systern och sambon en och en halv dag ledigt på semestern så då passade vi på att dra iväg och hjälp vad glad jag är att vi åkte! Ännu bättre var att liten hade en bra dag så hon sa ja när vi frågade om hon skulle med, OCH hon ville sova kvar där! (!!!)
Jag säger bara: WOW vilket ställe! Om bibeln hade skrivit om paradiset och hänvisat till deras sommarställe så hade nog till och med jag blivit troende! Att sitta på deras altan en varm sommarkväll (ja självklart med ett glas rosé i handen) och titta ut över alla segelbåtar i Östersjön (Breviken kanske?), se fladdermöss virra omkring i deras jakt på flugor och mygg, studera stjärnhimlen och fantisera om vad de olika stackmolnen ser ut som… Vem behöver terapi liksom? Jag betalar hellre för en vecka om året hos dom än att springa hos en fjantig psykolog som pressar en att berätta om minnen man helst av allt önskar att man hade glömt.
God mat bjöd de dessutom på och AC i lill-slottet! Bara en sån sak! 🙂 Tack snälla C och M för att vi fick komma! <3 Hemfärden idag gick tidigare än väntat. Liten ville gå på Naturhistoriska och när Liten vill något, då gör man det. Det kan ta månader innan hon vill göra något igen. Men det var dock denna sommarens sämsta idé. Vi hade 31 grader i luften när vi gick in på muséet och ändå kändes det som att komma in i en bastu! Vi skyndade oss igenom de större utställningarna men när värmen gjorde både mig och J halvt medvetslösa så kände vi att det var dags att lämna. Vi fick se lite Neanderthalare, groteska bläckfiskar och en och annan dinosaurie iaf så helt bortkastat var det inte (dessutom är det nu för tiden gratis att besöka muséet så rent ekonomiskt så led vi ingen större skada). Väl ute så var den 31-gradiga luften som ett kylskåp mot våra halvt kokta och väldigt blöta kroppar. Nu blir vi hemma i några dagar då mellan fyller år och J måste meka moppe. På lördag drar vi åter iväg till paradis nummer 2, Lady Sol 🙂 Drick ordentligt i värmen och sänd en tanke eller två till alla som kämpar mot bränderna. Kram A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *