Framtid?

Igår var ännu en sån där klibbig, svettig dag alá sommaren 2018. Jag och käre mannen satt på balkongen och hoppades på att en bris skulle svalka våra klibbiga kroppar och då plötsligt slog det mig: Va fXn! Vi har det lugnt och skönt! Tiden har bara traskat på så jag har inte ens märkt av det. Inga psykopater som terroriserar oss längre, jag klarar av att röra mig i byn utan att vara paranoid, jag ägnar inte TIMMAR åt att fundera på hur det kommer att bli och om jag och tjejerna kommer att orka, utan nu för tiden så är vi bara glada och nöjda! Vad har hänt???
Denna nya känsla är så främmande för mig så jag vet inte hur jag ska hantera den. Tänk att du har en stor böld i ansiktet. En riktigt stor, varfylld, äcklig böld som du fötts med, du har haft den i hela ditt liv och så helt plötsligt en morgon när du vaknar så är den bara borta? Inga blickar när du rör dig utomhus, ingen ångest för att du kommer att bli retad, ingen oro för att du kommer att bli dömd för ditt utseende, typ så känner jag. Jag har en enorm framtidstro helt plötsligt. Jag känner en lust att leva och upptäcka som jag aldôig har haft tidigare. Vi kämpar förstås med en lite vacklande ekonomi fortfarande men det känns som att även det problemet kan lösas nu. Med bättre mående så känns inte arbete på heltid helt främmande längre, måste bara bestämma mig för vad jag vill lägga mina 40 timmar/vecka någonstans. Att köra buss är ju underbart roligt men handlederna vägrar att köra så mycket. Funderar på att avskeda dom…

Idag är det backtävling för maken och efter det så styr vi kosan västerut till kära Lady Sol som antagligen saknar oss lika mycket som vi saknar henne. Några underbara dagar på campingen får avsluta J:s sista semestervecka innan det är dags för vardag igen. Denna sommaren har varit varm, det ska vi inte sticka under stol med, men om man tänker tillbaka några månader så minns vi den bitande kylan och den äckliga snön…. Väljer sol 10 gånger av 10 om jag måste.

Ha det gôtt alla goa!
/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *