En ny värld

Halloj alla tre följare.

Idag kom jag på något som jag inte har förstått tidigare. Jag vill inte dö, jag vill bara inte vara på den här jorden!
Jag vet att det finns konspirationsteorier om folk som har blodgrupp RH-, även om jag tillhör just den så vill jag inte sträcka mig så långt som att jag är en alien. Fast det kanske jag är? :/

Det jag egentligen vill ha sagt är att jag inte hör hemma i ”ert” samhälle. Jag platsar verkligen inte in (och på vilka sätt vill jag inte gå in på just nu).
Jag tror att min dotter har ärvt min ”dåliga” gen. Och att det är därför hon inte platsar i skolan. Jag fungerade inte heller i skolan, fast annorlunda. Jag gjorde skolarbetet och fick bra betyg, men jag hade inga vänner. Liten klarar inte av att umgås med folk överhuvudtaget och därför blir hennes skolarbete (och sociala umgänge) lidande.
Nu börjar hon åttonde klass. Om ett år börjar hon nionde. Och då är det bara två terminer kvar tills vi blir lämnade ifred. Det låter sjukt, jag vet. Men min dotter kommer att fixa sin utbildning, den dagen hon vill, då hon har motivation och den dagen hon slipper press ifrån skola, sociala myndigheter och andra vinstdrivande aktörer.

Kram och god natt. A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *