Início » Tips » Så här visar du kolumner i Excel: Allt som krävs är några klick!

Så här visar du kolumner i Excel: Allt som krävs är några klick!

Conteúdo

Vi har alla varit där – du arbetar med ett enormt Excel-kalkylblad och plötsligt inser du att en kolumn du behöver är dold.

Oroa dig inte! Detta är ett vanligt problem som många Excel-användare möter och det är det faktiskt ganska enkelt att lösa.

Den här artikeln är här för att guida dig genom processen visa kolumner i Excel.

Oavsett om det är en försäljningsrapport du arbetar med, eller en elevs betygsblad, har denna steg-för-steg handledning fått dig täckt.

Oroa dig inte om du inte får det rätt första gången, kom ihåg att övning ger färdighet! Efter att ha gått igenom den här guiden kommer du att bemästra konsten att gömma kolumner och snart kommer du att bli ett Excel-proffs.

Les også  Öka din produktivitet: 7 nödvändiga föremål din dagliga plan behöver nu!

Detta är en praktisk färdighet som alla borde känna till, så glöm inte att dela den här artikeln med dina vänner och kollegor. Här är att bemästra Excel!

Första steget: Öppna Excel-filen

Till att börja med, först öppna Excel-filen där den dolda kolumnen finns. Det här är filen du vill arbeta med. Det kan till exempel vara en försäljningsrapport eller en elevs betygsblad, beroende på dina specifika behov.

Andra steget: Hitta den dolda kolumnen

När du har öppnat din Excel-fil är nästa steg att hitta den dolda kolumnen. Klicka på rubriken i kolumnen som är direkt till vänster om din dolda kolumn.

Om det finns flera dolda kolumner, välj kolumnen till vänster om den första dolda.

Tredje steget: Välja kolumner

Efter att ha hittat den dolda kolumnen, håll nere vänsterklicket, och dra musen åt höger. Detta väljer kolumnrubriken som är till höger om din dolda kolumn.

Les også  10 livsförändrande vanor för att förbättra din dagliga rutin och leva ett hälsosammare liv!

Om du har att göra med flera dolda kolumner, se till att välja kolumnen till höger om den senast dolda.

Fjärde steget: Visa kolumnerna

Efter att ha valt kolumnerna, högerklicka på dem. En rullgardinsmeny visas. Nu händer magin när du klicka på Visa i den här menyn.

Dina dolda kolumner bör nu vara synliga. Om de inte är det, upprepa helt enkelt ovanstående steg tills de är det.

Där har du det! En enkel, steg-för-steg-guide om hur du visar kolumner i Excel. Kom ihåg att övning ger färdighet. Så bli inte avskräckt om du inte får det rätt första gången. Fortsätt försöka, och snart är du ett Excel-proffs.

Hjälpte den här artikeln dig? Om så är fallet, håll det inte för dig själv. Dela det på dina sociala nätverk och låt oss hjälpa fler att behärska Excel!

Elsa Nordström
Skrevet av : Elsa Nordström