Início » Spel » Skillnadsspel: Utmana dina neuroner denna tillbaka-till-skolan-säsong och upptäck 3 skillnader på max 30 sekunder!

Skillnadsspel: Utmana dina neuroner denna tillbaka-till-skolan-säsong och upptäck 3 skillnader på max 30 sekunder!

Släpp lös din inre detektiv med detta fängslande spel med skillnader! Ge dig ut på en hjärnstimulerande resa, hitta subtila skillnader och fördjupa dig i en värld av spännande utmaningar!

Conteúdo

Vi har en rolig, skolrelaterad utmaning för dig. Två bilder visar en typisk scen där barn går till skolan. Men titta noga!

Det finns tre subtila skillnader mellan de två bilderna. Tror du att du kan hitta dem alla på mindre än 30 sekunder? Låt oss ta reda på det!

Gör dig redo, sätt igång!

Innan du börjar, se till att du är på en lugn, väl upplyst plats där du verkligen kan koncentrera dig. Du har bara 30 sekunder på dig att hitta skillnaderna, så varje ögonblick räknas. Klar? Färdig? Gå!

Utmaningen

De två bilderna visar en grupp ungdomar som är på väg till skolan, ryggsäckar svingande och skratt som ekar.

Men inte allt är som det ska. Tre saker har ändrats i den andra bilden. Kan du hitta dem alla?

Les også  Släpp lös din inre detektiv med denna fängslande visuella utmaning! Hitta de 2 udda fjädrarna på mindre än 15 sekunder!
(c) Annasanekdoter

Tips

Har du svårt att hitta de undflyende skillnaderna? Här är en ledtråd: titta noga på detaljerna.

Skillnaderna kan vara så subtila som en förändring i färg, en sak som saknas, eller en ytterligare detalj i en bild som inte finns i den andra.

Lösningen

Är du redo för lösningen? Se till att du har gjort ditt bästa försök innan du scrollar ner! Vi publicerar bilden nedan med alla skillnader markerade. Hur klarade du dig?

(c) Annasanekdoter

Bra jobbat för att du försökte – oavsett om du hittade dem alla eller inte hoppas vi att du njöt av utmaningen!

Dela och upptäck mer

Gillade du spelet? Dela det med dina vänner på sociala medier och se vem som kan hitta skillnaderna snabbast! Och glöm inte att kolla in våra andra spel.

Les også  Observation hjärnknäckare: Kan du hitta de tre udda björnbären på mindre än 25 sekunder? Klara, färdiga, gå!

Vi publicerar regelbundet nya utmaningar, inklusive fler skillnadsspel, spot the odd one out-pussel, hitta gömda objekt-spel och mycket mer. Det finns alltid något nytt att upptäcka. Lycka till med spelandet!

Elsa Nordström
Skrevet av : Elsa Nordström