Início » Nyheter » Topp 3 Disney-skurkar vi älskar att hata: Kan du gissa vem som finns med på listan?

Topp 3 Disney-skurkar vi älskar att hata: Kan du gissa vem som finns med på listan?

Dyk ner i den mörka sidan av magi och bus med vår ranking av Disneys mest ökända skurkar. Vem kommer att ta kronan för den mest älskade skurken?

Conteúdo

Vi vet alla att Disney är känd för sina charmiga prinsessor, modiga hjältar och magiska berättelser som har fängslat publiken i årtionden.

Men låt oss inte glömma skurkarna, de ökända karaktärerna som gör våra hjältars resor ännu mer spännande.

Även om vi föraktar deras onda handlingar och hänsynslösa ambitioner kan vi inte låta bli att fascineras av dem.

Och om du, precis som vi, är ett fan av listor, varför inte ta en titt på våra rankningar över Top 5 TV-serier som firar vänskap, de Top 3 kriminalserierna eller de Top 5 Marvel-superhjältarna?

1. Scar från Lejonkungen

Scar, den förrädiska men karismatiska lejonet från Lejonkungen, intar första platsen på vår lista. Hans onda plan att störta sin bror Mufasa och ta kontroll över Stolthetsländerna fängslade publiken, medan hans skurkaktiga charm och torra humor gjorde honom till en karaktär vi älskade att hata.

Les også  De 5 bästa vändningarna i slutet av en film som vi inte förväntade oss: de där filmsluten som gjorde oss tankar

2. Ursula från Den Lilla Sjöjungfrun

På andra plats kommer den sluga havshäxan, Ursula, från Den Lilla Sjöjungfrun.

Hennes envetna strävan efter makt och viljan att lura den stackars, intet ont anande Ariel för att uppnå sina mål gör henne till en av Disneys mest avskyvärda skurkar.

Ändå gör hennes flärdfulla personlighet och oförglömliga framträdande av Fattiga Själar henne till en skurk som vi inte kan låta bli att njuta av.

3. Gaston från Skönheten och Odjuret

Trean på vår lista är Gaston, den narcissistiska jägaren från Skönheten och Odjuret.

Hans envetna förföljelse av Belle, trots hennes tydliga ointresse, och hans beslutsamhet att döda Odjuret till varje pris gör honom till en skurk som vi älskar att förakta.

Trots sin skurkaktighet gör Gastons överdrivna charm och humor honom till en karaktär som publiken inte kan låta bli att bli underhållen av.

Les også  Topp 5 ultra-uppfriskande sommarsmoothierecept för att bättra på värmen!

Disney-skurkar, även om de är elaka och hänsynslösa, spelar en avgörande roll för att göra Disneys berättelser engagerande och minnesvärda. De utmanar våra hjältar, får oss att ifrågasätta våra värderingar och i vissa fall till och med får oss att skratta.

De är karaktärer vi älskar att hata, och den här listan är ett hyllning till några av de bästa inom branschen.

Hamnade din favorit-Disney-skurk på listan? Dela gärna den här artikeln i sociala medier och låt oss veta! Och glöm inte att ta en titt på våra andra rankningar för mer roligt och engagerande innehåll.

Magnus Johansson
Skrevet av : Magnus Johansson
Magnus Johansson har vært nettredaktør i mange år og er en mester i alle nettkoder. Han gir deg sine oppdagelser, sine favoritter og til og med små informasjonsbiter. Så hold øynene åpne og følg ham!