Início » Spel » Vem är jag? Kan du gissa kändisen på 60 sekunder?

Vem är jag? Kan du gissa kändisen på 60 sekunder?

Redo för den ultimata gissningsleken? Testa dina kunskaper och se om du kan identifiera denna världsberömda personlighet på bara 60 sekunder. Är du redo för utmaningen?

Conteúdo

Välkommen till vårt spännande spel Vem är jag? där du får en rad ledtrådar om en världsberömd personlighet.

Din uppgift, om du väljer att acceptera den, är att tyda ledtrådarna och ta reda på vem vi pratar om. Låt oss sätta igång!

Första ledtråden

De tidiga åren: Den personlighet vi pratar om föddes den 19 augusti 1946. Han kommer från en liten stad som heter Hope som ligger i den södra delstaten Arkansas.

Hans far gick bort innan han föddes och han uppfostrades av sin mor och morföräldrar.

Andra ledtråden

Vägen till framgång: Han visade tidigt potential som studentledare och gick på Georgetown University och senare Yale Law School. Han var också en Rhodes Scholar.

Hans politiska ambitioner var tydliga redan från början, vilket framgår av hans tid som Arkansas justitieminister och senare guvernör i Arkansas.

Les også  Upptäck de 4 förändringarna på bara 20 sekunder: Utmana dina visuella färdigheter med detta skillnadsspel!

Tredje ledtråden

Ett liv i tjänst: Vår mystiska personlighet har ägnat större delen av sitt liv åt public service. Han är en vältalig talare som under sin mandatperiod har förbättrat ekonomin och fokuserat på sjukvårdsreformen.

Hans mandatperiod var dock inte utan kontroverser, med en skandal som hotar att förstöra hans eftermäle.

Fjärde ledtråden

Personligt liv: Han är gift med en stark, inflytelserik kvinna som också har gjort sitt märke inom politiken. De har en dotter. Han är också känd för sin kärlek till snabbmat och att spela saxofon.

Har du lyckats pussla ihop ledtrådarna och ta reda på vem vår mystiska personlighet är?

Om ditt svar är Bill Clinton , USA:s 42:a president, så grattis! Du har lyckats lösa vår gåta!

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Clinton Foundation (@clintonfoundation)

Vi hoppas att du gillade den här omgången av Vem är jag? Det finns mycket mer där det kom ifrån. Besök vår webbplats för att spela fler spel som detta och utmana din kunskap om världens personligheter.

Les også  Vem är jag? Kan du gissa den här berömda fysikern på under 2 minuter? Ledtrådar inuti!

Glöm inte att dela detta spel med dina vänner och familj på sociala medier och se om de kan gissa lika snabbt som du gjorde! Trevligt spelande!

Magnus Johansson
Skrevet av : Magnus Johansson
Magnus Johansson har vært nettredaktør i mange år og er en mester i alle nettkoder. Han gir deg sine oppdagelser, sine favoritter og til og med små informasjonsbiter. Så hold øynene åpne og følg ham!