Início » Nyheter » Från leksakshyllor till bioduken: 3 fantastiska fakta att veta om Barbie-filmen!

Från leksakshyllor till bioduken: 3 fantastiska fakta att veta om Barbie-filmen!

Steg in i den glamourösa världen av Hollywood när vi avslöjar fem överraskande hemligheter bakom den mycket efterlängtade ‘Barbie’-filmen med den karismatiska Margot Robbie och hjärtekrossen Ryan Gosling.

Conteúdo

Bara när du trodde att filmvärlden inte kunde bli mer spännande påminner Hollywood oss om att vi lever i en tid då även våra barndomsminnen kan bli levande på bioduken.

Den ikoniska Barbie-dockan, en modefigur som har varit i spetsen för många flickors drömmar, kliver nu ut ur det rosa Dreamhouse och in i den verkliga världen.

Med den australiensiska skådespelerskan Margot Robbie och den kanadensiska skådespelaren Ryan Gosling i huvudrollerna kommer denna film att vara en filmisk spektakel som är lika färgstark, inspirerande och mångfasetterad som Barbie-världen själv.

Casting-coupen

När det gäller castingen är det svårt att tänka sig någon som skulle kunna gestalta Barbie bättre än Margot Robbie. Den Oscarsnominerade skådespelerskan är känd för sin mångsidighet och förmåga att gestalta ett brett spektrum av karaktärer.

Å andra sidan kommer Ryan Gosling, känd för sin förföriska blick och skådespelartalang, att spela Ken. Denna casting-coup tillför verkligen en A-lista dragningskraft till filmen.

Men få människor vet att Margot Robbie inte var det ursprungliga valet för att spela den berömda dockan. Amy Schumer, och sedan Anne Hathaway, blev först tillfrågade. Men ärligt talat, vem annars än Margot Robbie skulle kunna gestalta Barbie så perfekt?

Rosa är det nya svarta!

Långfilmen krävde en enorm mängd rosa färg för att skapa en konstgjord bakgrund genom användning av denna intensiva rosa nyans.

Lauren Proud, vicepresident för internationell marknadsföring på Rosco, den ledande färgåterförsäljaren i USA, berättade för Los Angeles Times att hela deras lager av rosa färg plundrades för filmen, vilket skapade en nationell brist på färgen!

Förbluffande siffror

Den 14 augusti meddelade Warner Bros att Barbie hade avslutat sin tredje vecka i rad på toppen av den nordamerikanska biokassan med 502,6 miljoner dollar. Det är en enorm summa, och den kommer bara att bli större med tanke på filmens internationella framgång!

Så, är du redo att kliva in i Barbies värld? Glöm inte att dela din entusiasm för den kommande Barbie-filmen på dina sociala medieplattformar.

Les også  De oförutsedda konsekvenserna av Barbie-filmen: Brist på rosa färg, relationsproblem och mycket mer!
Elsa Nordström
Skrevet av : Elsa Nordström