Início » Spel » Skillnadsspel: En kapplöpning mot klockan – Hitta 3 skillnader på bara 30 sekunder!

Skillnadsspel: En kapplöpning mot klockan – Hitta 3 skillnader på bara 30 sekunder!

Lås upp din inre detektiv! Dyk in i en värld av detaljer och upptäckter i detta spännande spel med skillnader. Utmana dina observationsförmågor och njut av timmar av skoj!

Conteúdo

Stig fram och testa dina iakttagelseförmågor med vårt senaste spel! Den här gången har vi skapat en utmaning baserad på två bilder av en grekisk sallad.

Du har bara 30 sekunder på dig att hitta alla tre skillnaderna. Tror du att du kan klara det?

Utmaningen

Reglerna för spelet är enkla. Vi kommer att visa dig två nästan identiska bilder av en grekisk sallad. Din uppgift är att hitta de tre skillnaderna mellan dem.

Men skynda dig, klockan tickar och du har bara 30 sekunder på dig att hitta dem alla!

(c) Annasanekdoter

Hur man spelar

För att starta spelet, titta helt enkelt på de två bilderna. Använd musen för att klicka på skillnaderna när du hittar dem. Kom ihåg, du letar efter tre skillnader och du har bara 25 sekunder. Redo? Färdig? Gå!

Les også  Släpp lös din inre detektiv med denna fängslande visuella utmaning! Hitta de 2 udda fjädrarna på mindre än 15 sekunder!

Hittade du dem?

Så, hur gick det för dig? Lyckades du hitta alla skillnader i tid? Om du tror att du har hittat dem alla, eller om tiden har runnit ut och du vill kontrollera dina svar, scrolla ner till botten av den här artikeln.

Lösningen

Vi har postat bilden med de markerade skillnaderna nedan. Var inte ledsen om du inte kunde hitta dem alla – det här spelet är utformat som en utmaning! Men oroa dig inte, med lite övning kommer du snart att bli en mästare.

(c) Annasanekdoter

Dela och upptäck fler spel

Gillade du det här spelet? Varför inte dela det med dina vänner på sociala medier? Se vem i din krets som kan hitta alla skillnaderna på kortast tid.

Och om du är hungrig efter mer, ta en titt på våra andra spel. Vi publicerar olika iakttagelsespel, inklusive skillnadsspel, hitta det udda, hitta den gömda föremålet och många fler.

Les også  Visuell utmaning: kan du hitta alla udda ankungar på under 25 sekunder? Delta och bevisa det nu!

Så varför vänta? Börja utforska och utmana dig själv med våra roliga och spännande spel. För här på vår webbplats tar inte nöjet slut!

Elsa Nordström
Skrevet av : Elsa Nordström